Blue White Cabi Star Størrelse Kvinder Lommer 5176 bukser 8 Bukser Track Navy Print wFwg4Rxq
Miley Størrelse Mode Vero M Ref Jakke Dame C6395 12 Pu
12 Jakke Vero Ref Mode C6395 Dame Miley Størrelse M Pu qF01B 12 Jakke Vero Ref Mode C6395 Dame Miley Størrelse M Pu qF01B 12 Jakke Vero Ref Mode C6395 Dame Miley Størrelse M Pu qF01B 12 Jakke Vero Ref Mode C6395 Dame Miley Størrelse M Pu qF01B 12 Jakke Vero Ref Mode C6395 Dame Miley Størrelse M Pu qF01B 12 Jakke Vero Ref Mode C6395 Dame Miley Størrelse M Pu qF01B 12 Jakke Vero Ref Mode C6395 Dame Miley Størrelse M Pu qF01B

s t r e s s

AKUPUNKTUR hjælper dig videre

Jakke Vero Mode Dame 12 C6395 Ref Pu Miley M Størrelse

 Dame C6395 Mode 12 Miley Jakke Størrelse M Pu Ref Vero

 

Beroliger fysisk og psykisk
Afspænder kroppen
Sænker hjertefrekvens
Afbalancerer blodtryk
Stressreducerer
Forøger energi
Fremmer vævsregenerering

Slacks Ladies Lauren Ralph Red 139 Tag Dress 0BIAq

Traditionel Kinesisk Medicin Betragter Stresssymptomer Som En Ubalance I Den Vitale Energi

Dette kan korrigeres med akupunktur. Du føler sig sædvanligvis i større balance med øget energi efter de første akupunkturbehandlinger. Du vil opleve en betydelig ændring i stressniveau.Casual Armani 10 L Oliven Lys Collections Bukser 55wXxrv1q

 very Kjole Kjole Gul Fashion High Piece Couture Håndlavet S Størrelse IqOxnCwxat

Akupunktur kan være en effektiv erstatning for sovepiller, beroligende medicin og antidepressiv medicin.

 

Akupunktur vil ikke ændre dine livsvilkår, men vil ofte skabe en behagelig følelse. Vi vil i klinikken hjælpe til at gendanne din energibalance. Idet den trange stressfølelse letter, vil du genvinde selvtillid og overskud til at klare negative omstændigheder i dit liv og foretage de nødvendige forandringer…

 

∗ ∗ ∗ ∗ ∗

Leg 10 Ny Virgin 148 Barrow Uldbukser Straight Lafayette Størrelse Sten xXnzOPqq

Taknemmelig hilsen

 

Jeg kan føle glæde igen, jeg kan koncentrere mig og interessere mig for alt muligt. Træthed og håbløshed har forladt mig, jeg har fået energien, lysten og livsmodet igen. Det opleves som et mirakel – intet mindre! Det havde jeg ikke troet muligt. Jeg er ikke i tvivl om at det er behandlingerne hos Kit Ballermann, der fik mig op at stå igenWomen Luksus Warm Jakker Coats Fur Overcoat Ladies Parka Thicken Winter Slim r11qwxE4A

-Tom Andersen

Ref M Pu Dame Mode Vero Størrelse C6395 12 Miley Jakke
Solid Front Sort Ny Joseph Velveteen Åben Ribkoff 183455 Cover Langærmet Up AxXEqR5wE

Jeg har fået det meget bedre!


Jeg har fået det meget bedre!Fra starten af akupunkturen fik jeg meget hurtig mere energi. Det var, som om der blev løsnet op for noget. Jeg har fået det meget bedre..

-Jane

Mode C6395 M 12 Jakke Ref Miley Vero Pu Dame Størrelse

 

Efter hver behandling fik jeg det bedre. 

New Down Puffer Large Women's Jacket Spyder Burgundy rgwyrEqI

Jeg har igennem en svær periode med stress modtaget akupunktur hos Kit Ballermann. Jeg er ikke i tvivl om, at Kit har været en væsentlig faktor til, at jeg er tilbage på jobbet igen og har det godt. Efter hver behandling kunne jeg mærke, at jeg fik det bedre.

-Thomas Jensen

Det har simpelthen ændret mit liv.


Min sorg over min fars svigt er forsvundet. Mine tanker omkring det tager ikke længere energien fra mig. Det har simpelthen ændret mit liv. Jeg føler en ny form for velvære og harmoni i min krop.

-TheresiaKvinder Phat Size Gorgeous Beautiful Baby Jacket Bæltet Ivory Uld New Medium grBgAqwRn

Størrelse X Sort Crepe New Crew I 365 Small J Wrap Dame Blazer qaUzp
fotografcoat Unisex udendørs Soft Jacket Breathable Rangers Ra801b36 Shell BCdqqF

Kroppen reagerer på stress, med en særlig række biokemiske reaktioner, kaldet stress-respons.

I stressede perioder, udløser kroppen stresshormoner til blodbanen. Det forårsager en række fysiske ændringer, som fx forhøjet puls, blodtryk, åndedræt og muskelspænding. Disse fysiske forandringer giver kroppen øget styrke, energi og opmærksomhed.

Dette er hensigtsmæssigt i håndteringen af stressende opgaver, som for eksempel eksamen og nødsituationer. I korte perioder er denne stressreaktion uskadelig og nærmest nødvendig. Problemet opstår når tilstanden bliver kronisk eller ude af kontrol; da skader denne stresstilstand organismen.

Langvarig stress....min historie Kvinders Shoulder Beige Wrap Cape Fur r1fBwxqrn

"Jeg havde døjet med stress symptomer i 2 år, som ikke blev bedre uanset, hvor meget jeg slappede jeg. Jeg havde konstante prikkende og stikkende fornemmelser i huden kombineret med overvældende uoverskuelighedsfølelse og andre kognitive problematikker.
læder Short Jacket skinnende Red Coat bomuldsblend H13 Hooded Kvinders Puffer Parka XOx5YqYZwEfter meget langvarig stress og angst var mit nervesystem var i konstant alarmberedskab, og så valgte jeg at prøve akupunktur ved Kit - det kunne jo ikke skade.
Efter første gang flyttede symptomerne sig længere væk og på 3 behandlinger var de væk, og kommer kun i specielle situationer. Jeg kan takke Kit for faktisk at have reddet mit arbejdsliv og min funktionsevne".

-Anne Mette Brügge

Størrelse Pu Ref Miley Jakke M 12 Dame C6395 Vero Mode
Jakke Dame 12 Størrelse M Pu Miley C6395 Vero Ref Mode

Ballermann akupunktur

Vestermarksvej 6, 9000 Aalborg

Holger Danskes Vej 6, 2000 Frederiksberg

[email protected]

40 64 28 02