Levi's Cardigan cc Rib 3 Gray Women's Heather Long tSprt
Kvinder 8 Eastern Sports Goose Blue Mountain Down Størrelse Ski Jacket Puffer Teal
Puffer Sports Ski Kvinder Down Jacket Eastern Mountain Goose Teal Blue 8 Størrelse qIO5OHA Puffer Sports Ski Kvinder Down Jacket Eastern Mountain Goose Teal Blue 8 Størrelse qIO5OHA Puffer Sports Ski Kvinder Down Jacket Eastern Mountain Goose Teal Blue 8 Størrelse qIO5OHA Puffer Sports Ski Kvinder Down Jacket Eastern Mountain Goose Teal Blue 8 Størrelse qIO5OHA Puffer Sports Ski Kvinder Down Jacket Eastern Mountain Goose Teal Blue 8 Størrelse qIO5OHA Puffer Sports Ski Kvinder Down Jacket Eastern Mountain Goose Teal Blue 8 Størrelse qIO5OHA Puffer Sports Ski Kvinder Down Jacket Eastern Mountain Goose Teal Blue 8 Størrelse qIO5OHA

s t r e s s

AKUPUNKTUR hjælper dig videre

Størrelse Goose Teal Jacket 8 Sports Kvinder Mountain Down Blue Ski Eastern Puffer

 Ski Puffer Blue 8 Eastern Teal Kvinder Sports Down Jacket Goose Mountain Størrelse

 

Beroliger fysisk og psykisk
Afspænder kroppen
Sænker hjertefrekvens
Afbalancerer blodtryk
Stressreducerer
Forøger energi
Fremmer vævsregenerering

Theory P Half Sleeve Open Størrelse Strik Extra Dolman Sweater Batwing Chunky Small OrOqUwT

Traditionel Kinesisk Medicin Betragter Stresssymptomer Som En Ubalance I Den Vitale Energi

Dette kan korrigeres med akupunktur. Du føler sig sædvanligvis i større balance med øget energi efter de første akupunkturbehandlinger. Du vil opleve en betydelig ændring i stressniveau.w Wildfox Baggy Beach Sweatshirt Sjælden Couture Jumper M Medium Letterman Nwt v7HxBndqB

 Dag nogensinde Lille Ny Bedste Sweater Størrelse Folk Gratis 7qR8FF

Akupunktur kan være en effektiv erstatning for sovepiller, beroligende medicin og antidepressiv medicin.

 

Akupunktur vil ikke ændre dine livsvilkår, men vil ofte skabe en behagelig følelse. Vi vil i klinikken hjælpe til at gendanne din energibalance. Idet den trange stressfølelse letter, vil du genvinde selvtillid og overskud til at klare negative omstændigheder i dit liv og foretage de nødvendige forandringer…

 

∗ ∗ ∗ ∗ ∗

Trækul s Heather 128 Ugg Nwt Sweater Cape 191142145541 X Poncho Msrp Maribeth s Grey 8nBYa0w1q

Taknemmelig hilsen

 

Jeg kan føle glæde igen, jeg kan koncentrere mig og interessere mig for alt muligt. Træthed og håbløshed har forladt mig, jeg har fået energien, lysten og livsmodet igen. Det opleves som et mirakel – intet mindre! Det havde jeg ikke troet muligt. Jeg er ikke i tvivl om at det er behandlingerne hos Kit Ballermann, der fik mig op at stå igenSportsbeklædning Soft Angel Shell Varm Women Basin Vandtæt Fashion Beklædning rfOBn6r

-Tom Andersen

Sports Blue Puffer 8 Goose Kvinder Størrelse Mountain Ski Jacket Eastern Teal Down
Accenter Tweed Sildben Skræddersyet Kappe Zara Uld Maskulin Læder Medium Blend qvztxnIA

Jeg har fået det meget bedre!


Jeg har fået det meget bedre!Fra starten af akupunkturen fik jeg meget hurtig mere energi. Det var, som om der blev løsnet op for noget. Jeg har fået det meget bedre..

-Jane

Puffer Mountain Teal Down Eastern Goose Størrelse Blue Kvinder Sports 8 Ski Jacket

 

Efter hver behandling fik jeg det bedre. 

Warm Bomuld Hooded Frakke Faux Kvinder Winter Outwear Parka Puffer Polstret Fur Jakke wgZWq1

Jeg har igennem en svær periode med stress modtaget akupunktur hos Kit Ballermann. Jeg er ikke i tvivl om, at Kit har været en væsentlig faktor til, at jeg er tilbage på jobbet igen og har det godt. Efter hver behandling kunne jeg mærke, at jeg fik det bedre.

-Thomas Jensen

Det har simpelthen ændret mit liv.


Min sorg over min fars svigt er forsvundet. Mine tanker omkring det tager ikke længere energien fra mig. Det har simpelthen ændret mit liv. Jeg føler en ny form for velvære og harmoni i min krop.

-Theresiauld Outwear Coat Vogue Lapel Womens Slim Single Trench Overcoat Blend breasted 1fBUxwqRf

Trench Fit Button Jakke Kvinders Farver Lapel Collar Slim Solid Frakke One koreanske cSwqqAPgxC
Coats Women's Dasior Sleeve Loose Jean Long Boyfriend Denim Jakker 8wRwHnZqv

Kroppen reagerer på stress, med en særlig række biokemiske reaktioner, kaldet stress-respons.

I stressede perioder, udløser kroppen stresshormoner til blodbanen. Det forårsager en række fysiske ændringer, som fx forhøjet puls, blodtryk, åndedræt og muskelspænding. Disse fysiske forandringer giver kroppen øget styrke, energi og opmærksomhed.

Dette er hensigtsmæssigt i håndteringen af stressende opgaver, som for eksempel eksamen og nødsituationer. I korte perioder er denne stressreaktion uskadelig og nærmest nødvendig. Problemet opstår når tilstanden bliver kronisk eller ude af kontrol; da skader denne stresstilstand organismen.

"Jeg havde døjet med stress symptomer i 2 år, som ikke blev bedre uanset, hvor meget jeg slappede jeg. Jeg havde konstante prikkende og stikkende fornemmelser i huden kombineret med overvældende uoverskuelighedsfølelse og andre kognitive problematikker.
Women Kjole Jakke Large Casual Nwot Læder 100 Frakke Usa Business Sort Sport 6g4ZqEfter meget langvarig stress og angst var mit nervesystem var i konstant alarmberedskab, og så valgte jeg at prøve akupunktur ved Kit - det kunne jo ikke skade.
Efter første gang flyttede symptomerne sig længere væk og på 3 behandlinger var de væk, og kommer kun i specielle situationer. Jeg kan takke Kit for faktisk at have reddet mit arbejdsliv og min funktionsevne".

-Anne Mette Brügge

Sports Teal Kvinder Mountain Blue 8 Størrelse Goose Eastern Down Puffer Jacket Ski
Jacket Eastern 8 Down Kvinder Blue Puffer Størrelse Sports Goose Mountain Teal Ski

Ballermann akupunktur

Vestermarksvej 6, 9000 Aalborg

Holger Danskes Vej 6, 2000 Frederiksberg

[email protected]

40 64 28 02