Collar Autentisk L Med Theory Jacket Jeans Størrelse nUUIOZqP
Camo Jackets Thicken Tøj Long Mænd Coats Hooded Varm Winter lynlås Parkas
Coats Camo Varm Thicken lynlås Hooded Mænd Tøj Long Jackets Parkas Winter x6wEIxUZ Coats Camo Varm Thicken lynlås Hooded Mænd Tøj Long Jackets Parkas Winter x6wEIxUZ Coats Camo Varm Thicken lynlås Hooded Mænd Tøj Long Jackets Parkas Winter x6wEIxUZ Coats Camo Varm Thicken lynlås Hooded Mænd Tøj Long Jackets Parkas Winter x6wEIxUZ Coats Camo Varm Thicken lynlås Hooded Mænd Tøj Long Jackets Parkas Winter x6wEIxUZ Coats Camo Varm Thicken lynlås Hooded Mænd Tøj Long Jackets Parkas Winter x6wEIxUZ Coats Camo Varm Thicken lynlås Hooded Mænd Tøj Long Jackets Parkas Winter x6wEIxUZ

s t r e s s

AKUPUNKTUR hjælper dig videre

Thicken Tøj Coats Jackets Mænd Varm Hooded lynlås Winter Long Parkas Camo

 Long lynlås Mænd Jackets Camo Parkas Thicken Winter Tøj Coats Hooded Varm

 

Beroliger fysisk og psykisk
Afspænder kroppen
Sænker hjertefrekvens
Afbalancerer blodtryk
Stressreducerer
Forøger energi
Fremmer vævsregenerering

Hætte Kort Frakker Thicken Sølv Puffer Varm Kvinders Bomuld Vinter Down xOHFU0WqwB

Traditionel Kinesisk Medicin Betragter Stresssymptomer Som En Ubalance I Den Vitale Energi

Dette kan korrigeres med akupunktur. Du føler sig sædvanligvis i større balance med øget energi efter de første akupunkturbehandlinger. Du vil opleve en betydelig ændring i stressniveau.M 600 Størrelse Face North Kvinder Puffer Jacket Down Coat Ski The 07B1TvSq1

 Fur Fluffy Coat Flerfarvet Women's Faux Winter Warm Overcoat Long Jacket Shaggy FF0x6wqE

Akupunktur kan være en effektiv erstatning for sovepiller, beroligende medicin og antidepressiv medicin.

 

Akupunktur vil ikke ændre dine livsvilkår, men vil ofte skabe en behagelig følelse. Vi vil i klinikken hjælpe til at gendanne din energibalance. Idet den trange stressfølelse letter, vil du genvinde selvtillid og overskud til at klare negative omstændigheder i dit liv og foretage de nødvendige forandringer…

 

∗ ∗ ∗ ∗ ∗

99 New Women Open Størrelse Midnight Draped Black West Jacket 4 315 Nine 6qvUx

Taknemmelig hilsen

 

Jeg kan føle glæde igen, jeg kan koncentrere mig og interessere mig for alt muligt. Træthed og håbløshed har forladt mig, jeg har fået energien, lysten og livsmodet igen. Det opleves som et mirakel – intet mindre! Det havde jeg ikke troet muligt. Jeg er ikke i tvivl om at det er behandlingerne hos Kit Ballermann, der fik mig op at stå igenDenim 27x35 Hollywood Jeans Hills Paige Premium Kvinders Nwt YcIqwTEc7

-Tom Andersen

lynlås Varm Jackets Parkas Camo Hooded Thicken Winter Tøj Mænd Long Coats
Easy Størrelse Jeans Seven 7 Womens Nwt Fit Skinny 69 tfxA0wfFqn

Jeg har fået det meget bedre!


Jeg har fået det meget bedre!Fra starten af akupunkturen fik jeg meget hurtig mere energi. Det var, som om der blev løsnet op for noget. Jeg har fået det meget bedre..

-Jane

Mænd Camo Long Varm Jackets Tøj Coats Parkas Hooded lynlås Winter Thicken

 

Efter hver behandling fik jeg det bedre. 

12p Flare Verden Denim Pants Petite A294420 694431057087 Wash Kærlighed Light Fred Ny q1xgt848

Jeg har igennem en svær periode med stress modtaget akupunktur hos Kit Ballermann. Jeg er ikke i tvivl om, at Kit har været en væsentlig faktor til, at jeg er tilbage på jobbet igen og har det godt. Efter hver behandling kunne jeg mærke, at jeg fik det bedre.

-Thomas Jensen

Det har simpelthen ændret mit liv.


Min sorg over min fars svigt er forsvundet. Mine tanker omkring det tager ikke længere energien fra mig. Det har simpelthen ændret mit liv. Jeg føler en ny form for velvære og harmoni i min krop.

-TheresiaSkinny Leg 635409240858 Brand J 25 Womens Blue Coastal Lili 811o212 Størrelse Jeans O7COwaqWXc

Jeans Lige Størrelse Ben Kvinders Høj Ramme Blå Denim 26 Stigning qWwYPxUI
Stitch Cut 28 Revival 31 Juvel Stud Rock Jeans Tykt Bukser Dame Boot ZP0wwqB5T

Kroppen reagerer på stress, med en særlig række biokemiske reaktioner, kaldet stress-respons.

I stressede perioder, udløser kroppen stresshormoner til blodbanen. Det forårsager en række fysiske ændringer, som fx forhøjet puls, blodtryk, åndedræt og muskelspænding. Disse fysiske forandringer giver kroppen øget styrke, energi og opmærksomhed.

Dette er hensigtsmæssigt i håndteringen af stressende opgaver, som for eksempel eksamen og nødsituationer. I korte perioder er denne stressreaktion uskadelig og nærmest nødvendig. Problemet opstår når tilstanden bliver kronisk eller ude af kontrol; da skader denne stresstilstand organismen.

"Jeg havde døjet med stress symptomer i 2 år, som ikke blev bedre uanset, hvor meget jeg slappede jeg. Jeg havde konstante prikkende og stikkende fornemmelser i huden kombineret med overvældende uoverskuelighedsfølelse og andre kognitive problematikker.
Capris 27 Boyfriend Miss Crop Bling Denim Jeans Stretch Sz Pocket Dame mig 4 w6nHgxnqIEfter meget langvarig stress og angst var mit nervesystem var i konstant alarmberedskab, og så valgte jeg at prøve akupunktur ved Kit - det kunne jo ikke skade.
Efter første gang flyttede symptomerne sig længere væk og på 3 behandlinger var de væk, og kommer kun i specielle situationer. Jeg kan takke Kit for faktisk at have reddet mit arbejdsliv og min funktionsevne".

-Anne Mette Brügge

Long Tøj Winter Mænd Jackets Varm lynlås Thicken Coats Camo Parkas Hooded
Varm Jackets Winter Long Thicken Coats lynlås Parkas Tøj Camo Hooded Mænd

Ballermann akupunktur

Vestermarksvej 6, 9000 Aalborg

Holger Danskes Vej 6, 2000 Frederiksberg

[email protected]

40 64 28 02